Aksaray Üniversitesi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Mezuniyet Programı Hakkında Önemli Duyuru!

MEZUNİYET TÖRENİ

02 Temmuz 2019 Salı

Saat:18:00-20:00

Yer: Aksaray Üniversitesi Stadyum(Kampüs Yerleşkesi)

Sevgili Mezun/Mezun Adayı Öğrencilerimiz

02 Temmuz 2019 Salı günü yapılacak olan mezuniyet törenimizde;Tüm mezun adaylarımızı, yakınlarını, akademik ve idari personelimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Törene katılacak tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

·         Fakültemiz Mezuniyet töreni ve provası Üniversitemiz stadyumunda yapılacaktır.

·         Mezun aday;ön lisans öğrencileri 4. yarıyıl öğrencilerini kapsamaktadır.

·         Kep-cübbesi olamayan öğrencileri ismi mezuniyet töreni listesinde yer almayacaktır. Tören alanında cübbe ve kep dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır.

·         Tören bitimi itibari ile en geç 3 iş günü içerisinde okulumuzdan temin edilen kep ve cübbelerin iadesi zorunludur. İade edilmeyen kep ve cübbeler için yasal işlem başlatılacaktır.

·         Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1 saat önce törende kendilerinden sorumlu öğretim elemanı ile bir araya gelmeleri zorunludur.

·         Öğrenciler kep ve cübbelerini giymeden tören alanında bulunmaları yasaktır.

·         Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören esnasında sahnede yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.